marți, 28 iulie 2015

SAFARI YA UPENDO (CALEA IUBIRII) şi 135 de adopţii la distanţă

        Nu ştiţi cîţi dintre dumneavostră au auzit de SAFARI YA UPENDO (CALEA IUBIRII). Acesta este un nou program social propus de Asociaţia Sharing Love cu scopul de a ajuta cît mai mulţi copiii din deşertul Chalbi, Nordul Kenyei.
      Deşertul Chalbi este locul unde, aproape în exclusivitate locuieşte tribul Gabra, un trib de păstori care au învăţat trucurile naturii atît de ostile vieţii umane în acea zona. Copii lor trăiesc în condiţii de viaţă ce pot mişca inima pînă la compasiune, povesteşte Matilda Andrici cea care coordonează programul.
     Ea încearcă să le ofere un ajutor astfel făcîndu-le viaţa mai uşoară şi de ce nu, arătîndu-le iubirea.
   Fericita Tereza de Calcuta spunea: “Daca nu poţi să hrăneşti o sută de persoane, hrăneşte măcar una”.
   Pornind de la acest îndemn, SAFARI YA UPENDO ne da posibilitatea să ajutăm unul sau mai mulţi copii care, prin contribuţia fiecăruia, ar putea să aibă o viaţă mai demnă, mai bună.
  Matilda explică ce împlica acest program-  O adopţie la distanţă, pentru o perioadă de un an sau pentru o perioadă  nedeterminată, a unuia sau a mai multor copii care provin din familii foarte sărace pe care le cunosc misionarii locali.
 Ajutorul constă în a oferi 10 euro pe lună unui copil, bani care vor fi transformaţi în apă, alimente, hăinuţe, rechizite şcolare, taxe şcolare şi medicale etc. Ocazional li se va cumpăra cîte o jucărie care să ofere micuţilor multă bucurie.
   Cei de la SAFARI YA UPENDO (CALEA IUBIRII) vă pot da informaţii precise despre copilul pe care doriţi să îl adoptaţi, despre familia lui, chiar şi o poză cu copilul respectiv. Persoanele care doresc să ajute, vor depune lunar suma de 10 euro sau echivalentul în ron/dolari într-unul din conturile asociaţiei Sharing Love.
  Asociaţia se angajează, cu ajutorul misiunii române din Maikona să publice poze cu fiecare copil în parte, în timp ce primeşte ajutorului din partea părintelui adoptiv. Angajamentul este pentru o perioadă de cel puţin un an de zile. În cazul în care un părinte nu mai poate să susţină copilul, situaţia acestuia va fi prezentată unei alte persoane care doreşte să îl ajute în continuare.
    Pînă în prezent s-au făcut 135 de adopţii la distanţă. Programul se desfăşoară foarte frumos, toţi părinţii au ales liber şi responsabil să ajute. Este prima dată în istoria deşertului Chalbi cînd se desfăşoară un astfel de program.
Acestea sunt coordonatele bancare:
BANCA UNICREDIT TIRIAC BANK
ASOCIATIA SHARING LOVE
titular: STEFAN ANDRICI
SWIFT: BACX ROBU
RON: RO17BACX0000000968568000
EUR: RO87BACX0000000968568001
USD: RO60BACX0000000968568002

specificati: pentru programul SAFARI YA UPENDO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu