duminică, 24 mai 2015

Zâmbetul unui copil contează!

    Salvați Copiii Iași organizează pe 29 mai 2015 prima ediție a evenimentului "Zâmbetul unui copil contează!".Astfel de la ora  19. 00, Hotel Pleiada Boutique, va găzdui un eveniment de neuitat dedicat copiilor în prezența a peste 100 de invitați de seamă.

    Participanții vor avea parte de o seară specială cu momente artistice susținute de Paula Seling, Andrei Leonte, Trupa RaO, Amir, Cvartetul Colosseum, Ștefan Atîrgovițoaiei, Diana Petcu și Asociația Club de Dans Sportiv Imperial. „Zâmbetul unui copil contează!” va reuni pe aceași scenă creații semnate de designeri și producători importanți din România, dedicate copiilor precum Diana Barbur, Carla Szabo, Maison
CHOUCHOU, Iridor, Minibel, Petite Coco, Vanilla Colours, Miss Mignon și Inamorata.
    Articolele vestimentare ce au fost donate de către creatorii de modă și de către producători în cadrul acestei acțiuni, vor fi prezentate de către cei mici de la agenția First Models Kids.
    Cel mai aşteptat moment al serii este licitaţia de artă unde invitații vor avea ocazia să liciteze tablouri și sculpturi aparţinând unor artiști recunoscuţi la nivel naţional şi internaţional: Felix Aftene, Constantin Tofan, Dragoş Pătraşcu, Sorin Purcaru şi Liviu Suhar.
    Pasionaţii de fotbal vor putea licita o minge și un tricou cu autografele jucătorilor de la CSMS Iași, iar doamnele vor putea licita o superbă creaţie marca Rhea Costa și mai multe bijuterii oferite de Coriolan, Sevda și Fest.
    Gazda evenimentului va fi Amalia Năstase, Ambasador Salvați Copiii România, care va aduce evenimentului "Zâmbetul unui copil contează!" un plus de eleganţă și rafinament.
   Participarea la evenimentul “Zâmbetul unui copil contează!” se poate face pe baza unei invitaţii în contravaloarea unei donații de 300 de lei, valabilă pentru două persoane. Donația participanților pentru cauza evenimentului, poate fi achitată direct către organizatori sau în contul Salvați Copiii Iași: RO80BRDE240SV08144422400 deschis la BRD GSG Agenția A. Panu Iași.
   Scopul final al evenimentului este acela de a sprijini 30 de copii care au suferit o trauma prin facilitarea accesului la servicii de terapie recuperatorie.
   Detalii pe https://www.facebook.com/pages/Zambetul-unui-copil-conteaza/443194165844038

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu