marți, 9 decembrie 2014

Andrei Mihnea Cerbu, chitaristul trupei Phoenix va fi invitatul special al Balului bilingvilor

     Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Iaşi are onoarea de a vă prezenta ediţia 2014 a Balului Bilingvilor, ediţie aniversară, ce se va desfăşura pe data de 12 decembrie in două părţi: Spectacolul Bilingvilor, ce va avea loc în sala de spectacol a Palatului Copiilor Iaşi, de la ora 14:00 şi Balul Bilingvilor ce se va desfăşura in Wunderbrau 365, între orele 18:00-22:00, când va fi închiderea oficială a activităţii.
     Balul Bilingvilor este una dintre tradiţiile Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” Iaşi, iniţiată în urmă cu şase ani de conducerea colegiului pentru valorificarea şi recompensarea rezultatelor muncii elevilor şi profesorilor de la clasele bilingve.


     Proiectul cultural-educaţional este realizat în totalitate de către un comitet de organizare format din elevi din clasele cu profil bilingv şi include, în cadrul unui spectacol susţinut de elevi, momente cultural-artistice de dans, teatru şi muzică în limbile franceză, engleză şi germană.
     Spectacolul Bilingvilor, fiind deschis publicului format din elevii de la liceele şi colegiile din Iaşi, este urmat de Balul Bilingvilor, intitulat în această ediţie Guys & Dolls şi având ca temă (dress code) anii ’50. Pe parcursul balului se vor desfăşura numeroase concursuri, karaoke şi muzica fiind asigurate de JK-Events
    Invitatul special va fi Andrei Mihnea Cerbu, chitaristul trupei rock Phoenix şi finalist la emisiunea Românii au talent din sezonul trecut. Vom recrea atmosfera anilor ’50, până la cel mai mic detaliu. Limuzine de Epocă ne vor asigura un Bentley S1 din 1955, ce va fi expus pe tot parcursul evenimentului în faţa locaţiei. Pe lângă acestea, pregătim multe alte surprize.
     Intrarea la Spectacolul Bilingvilor este liberă, iar preţul unui bilet la Balul Bilingvilor este de 15 lei dacă este achiziţionat din timp, 20 de lei în seara balului.
     Vă aşteptăm! Nous vous attendons! Wir erwarten ihr! We’ll be expecting you!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu