marți, 21 octombrie 2014

Iașiul Dezbate

        În perioada 7-9 noiembrie Clubul Rotaract Iaşi Copou organizează a doua ediţie a competiţiei de dezbateri academice Iaşul dezbate, la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Iași.

         În cadrul acestui eveniment se pot înscrie 16 echipe formate din elevi ai liceelor din Iaşi ce se vor duela în argumente pe parcursul celor trei zile de competiție. Formatul dezbaterii va fi World Schools, iar programul meciurilor va fi anunţat cu câteva zile înainte de desfăşurarea competiţiei.
       Moţiunile despre care vor dezbate participanții vizează subiecte actuale, precum cursurile obligatorii de utilizare a calculatorului pentru învățământul preuniversitar sau cursurile online pentru învățământul universitar. De asemenea, concurenții vor dezbate 2 moțiuni impromptu, din domeniul Drepturilor Internaționale ale Omului.
      Câştigătorii vor fi recompensaţi cu premii oferite de sponsorii evenimentului.
     Partenerii celei de-a doua ediții a concursului Iașul Dezbate sunt: Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Iași , Clubul de Dezbateri Academice din Iaşi, clubul Rotary Iași Copou și clubul Interact Iași Copou. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu