luni, 13 iunie 2016

Proiectul „Servicii specializate inovative pentru copii și tineri cu autism și aparținători ai persoanelor cu dizabilități din județul Iași”

    În perioada 25 – 27 mai 2016, cinci dintre membrii echipei proiectului implementat de A.N.C.A.A.R. Iași, în parteneriat cu Fundația Serviciilor Sociale Bethany și Fundația Ancora Salvării au participat la un schimb de experiență România – Olanda, țară cu bogată și relevantă experiență în intervenția în cazul persoanelor cu autism.
                                                              (Foto www.ziare.com)
   Proiectul „Servicii specializate inovative pentru copii și tineri cu autism și aparținători ai persoanelor cu dizabilități din județul Iași”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă, se desfășoară pe parcursul acestui an, iar unul dintre obiectivele proiectului vizează creșterea capacității organizaționale a A.N.C.A.A.R. Iași și a partenerilor în proiect prin organizarea unui schimb de experiență, cu participarea unora dintre membrii echipei de proiect. Scopul implementării activității este de a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite de organizațiile participante prin expunerea la modele noi, avansate, pentru a prelua și adapta informațiile în intervenția asupra beneficiarilor proprii.
   Vizita s-a desfășurat în baza unui acord de parteneriat încheiat cu organizația olandeză ”International Association of Autism Specialists”, iar programul celor 3 zile ale schimbului de experiență a cuprins un număr de 7 vizite în: centre de zi pentru copii și adulți, forme de muncă pentru persoane cu dizabilități, forme de locuire pentru persoane cu dizabilități.
    Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact: Carmen Ghercă, Coordonator PR și comunicare, tel: 0729/914.094; e-mail: contact@ancaar-iasi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu